If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
книжката я погледнах аз вчера прати ми я ... масла сменяни редовно и т.н. последните 20 хил км се губят ...но ме интересуваше някой ако е ходил на място да я е гледал че ми е мн далеч ... а др избор в Сф няма освен тая катафалка.Маркуча на турбото там не ме вълнува .... аз на моята старата смених 2 такива ...
Някой да я е гледал тая? Че ми минават мисли да се връщам в отбора.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Ами по навик питах тук, сега ще видя там, благодаря.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Гледам, че е във Ивас Ауто. Наблюденията ми са, че ги докарва както са си от Италия колите и ги разхвърля на добри цени(като повечето и по - хубавите ги чакат търгашите още като дойде автовоза). Лятото му разгледах колите на място, преди да взема 156-цата и имаше няколко 166-ци в окаяно състояние, но пък имаше и едно Мондео и една C220 CDI, които си заслужаваха цената отвсякъде въпреки многото външни забележки. Винаги може да помолиш някой софийски колега от форума да й метне едно око за да не преполовяваш страната за един оглед
"Алфа Ромео е като Анджелина Джоли - всички сме чували, че е луда и яде лепило, но никой няма да й откаже, нали?" Аlfa Romeo 156 1.6TS 2000г / 147 1.9JTDm 2006г
Някой да я е гледал тая? Че ми минават мисли да се връщам в отбора.
Аз я гледах набързо в понеделник.
Не е лоша колата. Има си външни забележки, едно леко ударено място на прага от дясната страна.
Предните седалки кожата е много захабена - поне за моя вкус.
Но пък трябва да отбележа, че колата не беше пастирана и кожата не беше мазана.
Съединителя беше много твърд. Момчето твърди че е сменян преди да я внесат. Аз не мога да кажа, не разбирам.
Аз я гледах набързо в понеделник.
Не е лоша колата. Има си външни забележки, едно леко ударено място на прага от дясната страна.
Предните седалки кожата е много захабена - поне за моя вкус.
Но пък трябва да отбележа, че колата не беше пастирана и кожата не беше мазана.
Съединителя беше много твърд. Момчето твърди че е сменян преди да я внесат. Аз не мога да кажа, не разбирам.
Иначе върви та се къса. Двигателя изглежда в ред.
За съжаление на мен ми идва скъпа.
Най-добре си я виж сам.
Тези изпълнения точно на 147 са едни от най-здравите ... и наистина много вървят ... а побутнат ли ги с чипче стават самолетчета .. колата е супер яка и според мен ако в добро техническо състояние си заслужава парите ...
Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Ако съединителя е твърд, значи е пътник. Може и да не боксува в момента, но подкара ли се юнашки ще приключи, еле пък с чип. Важното е ако се усети боксуване, да се смени навреме, че следва маховика.
Comment